Další akce

so 27.04. / Hradec Králové
Country Club Lucie
/ Punk Easter - Punkový velikonoce, kromě Našrot vystoupí !V,V.Ú., Do řady!, Zeměžluč, Suitcase, Prisoners Of War, Radio Jerevan, We-Me-No atd.

19. Rockový tulipán ve Vagonu…aneb narozeninový mejdan (web Hudební knihovna: recenze koncertu v Praze, v klubu Vagon, 1.2. 2015)

Po půl osmé večer jako první vystoupil Petr "Bubák" Bublák se svou kytarou a odehrál originální songy z vlastní tvorby.

Po jeho třicetiminutovém vystoupení přišel na pódium Sbor břežanských kastrátů, který v průběhu koncertu poblahopřál svému kamarádovi ve sboru, Luborovi, opět k 29. narozeninám. Jen na okraj, Sbor byl v roce 2003 vymyšlen spisovatelem Janem Pelcem a v roce 2014 vyšlo SBK debutové CD Lublańská. V posledních letech vystupuje kromě recitace i s vlastními silami zhudebněnými básněmi či s vlastní tvorbou členů.

Po 21. hodině se tato sestava vystřídala s dalším účinkujícím a to pražskou kapelou A bude hůř. Ta tento večer křtila své novinkové CD Instantní bojovník, ze kterého zazněly některé skladby. Role kmotrů se ujali Petr "Hraboš" Hrabalík, zpěvák a kytarista z kapely Našrot a zpěvák kapely N.V.Ú, Štěpán "Makeba" Málek. No, a aby radost byla dvojitá, ve finálové skladbě si pozvali na pódium Sbor Břežanských Kastrátů, kteří si s nimi tu radost společně užívali a navzájem si pogratulovali i s narozeninovými oslavenci večera Luborem Maťou a Hrabošem.

Večer se pomalu blížil do finále. Předposlední partou muzikantů, byla havlíčkobrodská kapela Našrot. Ta přivezla z Vysočiny pořádný hard core a všichni v klubu si jejich vystoupení užívali.

Punk and Roll Forever!!!!

Tak přesně toto heslo najdete na webových stránkách poslední kapely večera N.V.Ú. Tato partička z Hradce Králové dokonale rozparádila narvaný parket pod pódiem. Vzniklý kotel doslova masakroval všechno okolo, a kdo neměl náladu se připojit, raději ustoupil. Až mě bylo líto jedné slečny, která v tom mumraji hledala svoji kabelku….

Stručně jsme vám přiblížili tento večer, který byl opravdu vydařeným mejdanem, jak jsem zaslechla kdesi za mnou, když jsem odcházela z klubu. V přiložené fotogalerii si může ten, kdo byl v sobotu ve Vagonu, připomenout atmosféru večera a ten, kdo nebyl, příště určitě dorazí až uvidí, jak si to všichni hezky užívali.